avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Mi-a fost reținut permisul de conducere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Mi-a fost reținut permisul de conducere Moldovenesc ...

Bună ziua!
Mi-a fost reținut permisul de conducere Moldovenesc în județul Suceava, pe o perioada de 90 de zile.
Întrebarea mea este: Permisul rămâne în România sau va fi transmis în Moldova? Dacă rămâne în România, unde îl pot recupera? Poliția Rutieră Suceava? Sau Pojorâta? Acolo mi-au luat permisul pentru încălcarea limitei de viteze.
MULȚUMESC.

Alte discuții în legătură

Redobandire permis conducere strain andreictin andreictin Buna ziua, mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile pentru depasirea limitei legale de viteza. In conditiile in care permisul ... (vezi toată discuția)
Permis romanesc suspendat. pot circula in ro cu un alt permis/emis in alta tara? Arhipp Arhipp Buna. Mi-a fost suspendat permisul romanesc pentru o perioada de 90 zile. Detin dubla cetatenie (Romania si Republica Moldova). Pe langa permisul romanesc mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pe 14 ianuarie mi-a dost retinut permisul pt 90 zile, ... b.lucian86 b.lucian86 Buna ziua. Pe 14 Ianuarie mi-a dost retinut permisul pt 90 zile, viteza 117 kmh pe limita de 50kmh. Am facut contestatie, procesul fiind pe rol. Pe data de 25 ... (vezi toată discuția)