avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vreau să-mi recuperez cartea de munca. În 2001 am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vreau să-mi recuperez cartea de munca. În 2001 am plecat la ...

Vreau să-mi recuperez cartea de munca. În 2001 am plecat la muncă în Israel cu o firmă din București (firmă de apartament din Drumu Taberi , acolo era firma respectivă ) la întocmirea dosarului am depus cartea de muncă în original . La întoarcere prin 2004 firma se desfințase,nu am mai găsit-o la adresa respectivă. Vă rog să mă ajutați, unde ași putea să caut ? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 22 Februarie 2025
Incercati la ITM Bucuresti . Poate a depus-o fostul angajator si a ramas acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez cartea de munca?!!!!!! giuliatoc giuliatoc buna ziua.am o problem ,in 2005 am incetat sa mai lucrez la sc. comprel sa.,am plecat s-a muncesc in afra avand 2 copii in scoala si singura nu ma descurcam cu ... (vezi toată discuția)
Cerere de incetare a contractului de munca la itm catalin76 catalin76 Am si eu o mica problema .Am lucrat pana in 2006 la o firma in bucuresti si am plecat fara sa-mi dau demisia ,pur si simplu nu m-am mai dus la munca pentru ca ... (vezi toată discuția)