avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua. Am cumparat in urma cu 5 ani un apartament ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua. Am cumparat in urma cu 5 ani un apartament prin notariat. ...

Buna ziua. Am cumparat in urma cu 5 ani un apartament prin notariat. Anul acesta cand am dorit sa-l vand am constatat ca cel care a intocmit documentatia cadastrala a facut 2 greseli. Prima greseala este lipsa unui balcon si a doua suprafata masurata este mai mica decat ce este in cadastru cu vreo 10m. A scris gresit suprafata unei camere. Cum pot remedia aceasta greseala? Cadastru a fost facut in 1999 .Multumesc.

Alte discuții în legătură

Problema cadastru 1919Claudiu 1919Claudiu Buna ziua, Am urmatoarea problema : Acum 12 ani am cumparat un apartament cu 3 camere in berceni la etajul 10. Doresc sa vand apartamentul si am ... (vezi toată discuția)
Viciu ascuns vanzare teren PC15 PC15 Dupa o saptamana de la achizitionarea unei suprafete de teren, am angajat un cadastru autorizat pentru a delimita terenul conform schitei cadastrale existente, ... (vezi toată discuția)
Cum se poate remedia la ocpi urmatoarea situatie mazmary06 mazmary06 Cum se poate remedia urmatoarea situatie - fara ca sa fiu nevoita sa o iau de la capat cu documentatia cadastrala, obtinere Certificat de edificare a ... (vezi toată discuția)