avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Regulament Intern si CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Regulament Intern si CCM

Buna ziua,

Este corect daca, in Regulamentul intern, exista prevederi, de exemplu, beneficii legate de primirea de bonuri de masa, alte bonusuri, dar in contractul colectiv de munca nu sunt mentionate? Sau apare specificatia, in CCM, la Alte drepturi salariale, ca ele se acorda conform prevederilor din Regulamentul Intern. Este corecta aceasta abordare sau este obligatoriu ca toate beneficiile din RI sa fie trecute si in CCM?
Multumesc anticipat pt raspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2025
LarisaMT, utilizator
Cel mai recent răspuns: LarisaMT , utilizator 06:59, 24 Februarie 2025
Art. 242 C.mun.
Regulamentul intern cuprinde cel putin urmatoarele categorii de dispozitii:
....;
c) drepturile si obligatiile angajatorului si ale salariatilor;
...

In speta, se pot trece in Reg. Intern acordarea unor drepturi salariatilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
As vrea insa sa ma asigur daca se pot trece aceste beneficii DOAR in RI, nu si in CCM. Nu am gasit specificat undeva in lege ca toate drepturile angajatilor din RI trebuie sa se regaseasca si in CCM, de asta intreb. Oare mi-a scapat mie aceasta informatie? CCM trebuie sa fie oglinda RI?

Va multumesc frumos pentru raspuns!
Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2025
LarisaMT, utilizator
Nu scrie nicaieri ca CCM trebuie sa fie oglinda RI sau invers ..sunt doua acte distincte care prevad drepturile si obligatiile ambelor parti .

In opinia mea, cel mai bine este de mentionat in c.c.m. ..intrucat acesta se poate modifica doar cu acordul partilor semnatare, pe cand Reg. intern este modificat unilateral.
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
În regula.

Mulțumesc frumos pentru răspuns!

Cornel Vasile a scris:

Nu scrie nicaieri ca CCM trebuie sa fie oglinda RI sau invers ..sunt doua acte distincte care prevad drepturile si obligatiile ambelor parti .

In opinia mea, cel mai bine este de mentionat in c.c.m. ..intrucat acesta se poate modifica doar cu acordul partilor semnatare, pe cand Reg. intern este modificat unilateral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonusuri pentru salariati rdk67 rdk67 buna ziua, daca salariatii unei societati beneficiaza de masina, masa, casa, de costurile necesare pt scolarizarea copiilor, laptop, precum si costuri de ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara - incalcarea codului muncii VatafuF VatafuF Salut. Zilele trecute am incalcat Regulamentul Intern (fara intentie) al companiei unde lucrez, fapt ce a dus la intocmirea unui referat pentru cercetare ... (vezi toată discuția)
Negociere ccm alex_element alex_element Salutare, In cadrul companiei in care lucrez au avut loc, la inceputul anului, renegocierea ccm, finalizata prin cresterea beneficiilor angajatilor: ... (vezi toată discuția)