avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ca asistenta medicala pot deschide un mic cabinet ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ca asistenta medicala pot deschide un mic cabinet medical pentru tratamente, recoltare de analize, etc..?

Buna ziua!
Sunt asistenta medicala si v-as ruga sa-mi spuneti daca pot deschide un mic cabinet medical pentru tratamente, recoltare de analize, etc.? De ce acte si aprobari am nevoie si daca este obligatoriu sa figureze si un medic pentru acel cabinet?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 22 Februarie 2025
Cabinete medicale fără personalitate juridică – forme de exercitare liberală a profesiei de medic - pot fi înființate doar de către medici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent medical vreau sa deschid cabinet Moise Cristina Moise Cristina Buna ziua! Sunt asistenta medicala si v-as ruga sa-mi spuneti daca pot deschide un mic cabinet medical pentru tratamente, recoltare de analize, etc.. De ce ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical fizioterapie MIRELA35 MIRELA35 Buna ziua. Va rog,sa ma ajutati!Asistentii medicali au voie sa-si deschida cabinete particulare pentru tratamente medicale?Sunt asistent medical principal ... (vezi toată discuția)
Infiintare cmi Betisia Betisia Buna ziua, As avea o intrebare Sunt medic de medicina de familie si lucrez in cadrul unui SCM as dori sa schimb (adica sa nu mai lucrez pentru alti) ... (vezi toată discuția)