avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara, am fost rugat sa ajut pe cineva sa ii fiu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara, am fost rugat sa ajut pe cineva sa ii fiu girant ...

Buna seara, am fost rugat sa ajut pe cineva sa ii fiu girant și defapt am fost păcălit și mințit de către persoana care da împrumut ca este aceeași persoana pe care eu as gira dar defapt a fost alta persoana pe care eu nu o cunosc și actele sa dat fără știrea mea ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca sunt deja girant la o persoana la cec, mai pot ... alexapadure89 alexapadure89 Buna ziua, Daca sunt deja girant la o persoana la CEC, mai pot gira si pentru alta persoana, la alta banca?. Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua, fara sa stiu, tatal meu, la varsta de 82 de ani, a ... Miliana Miliana Buna ziua, Fara sa stiu, tatal meu, la varsta de 82 de ani, a semnat ca girant pentru un imprumut (in anul 2018) unei persoane care nu si-a platiti la timp ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice Denisa19680919 Denisa19680919 Buna seara! Ma numesc Denisa Ciaclan si as dori sa ma ajutati intr-o problema: prin 2008, eu am girat-o cu locuinta pe numita X din Tg Mures, proprietara a ... (vezi toată discuția)