avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Fratelui meu i s.a reținut certificatul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Fratelui meu i s.a reținut certificatul de înmatriculare ...

Buna seara! Fratelui meu i s.a reținut certificatul de înmatriculare după imaginile unor camere de luat vederi din comuna, pentru motivul: defecțiuni grave la sistemul de iluminare al mașinii, practic se arsese un bec pe fata pe care l.a înlocuit a doua zi. Mașina fiind pe numele meu eu fiind plecata din tara.
E legal sau e abuz?!

Alte discuții în legătură

Este legal sa se retina talonul masinii pentru un bec ars? cristi_123 cristi_123 Am depasit masina politiei logan nou mcv ,care se deplasa in afara localitatii,pe un drum judetean si circula ostentativ cu aproximativ 40 km/ora.Dupa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mi s a reținut talonul pentru ca nu îmi mergea ... galeriu90 galeriu90 Bună ziua, mi s a reținut talonul pentru ca nu îmi mergea un bec pe poziție, întrebarea e următoare, eu sunt în Bistrița, iar județul de reședință ... (vezi toată discuția)
Este ilegal sa ai un far de ceata defect? mai bine zis, e penalizabil? ... Kryghn Kryghn Este ilegal sa ai un far de ceata defect? Mai bine zis, e penalizabil? Am fost oprit pentru lipsa unui far de ceață (față) si apoi cautat pentru toate ... (vezi toată discuția)