avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Salut! Există posibilitatea ca un copil să intre în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Salut! Există posibilitatea ca un copil să intre în posesia ...

Salut! Există posibilitatea ca un copil să intre în posesia declarației făcute de către tată în ceea ce privește recunoașterea copilului? Sau există posibilitatea ca numele tatălui să fie trecut pe certificatul de naștere al copilului fără acordul lui? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Sunt însărcinată și despărțită , dacă dumnezeu ma ajuta ... AnamariaA1 AnamariaA1 Sunt însărcinată și despărțită , dacă Dumnezeu ma ajuta sa duc sarcina pana la capăt și nu doresc sa trec in acte numele tatălui deoarece nu vrea ... (vezi toată discuția)
Proces de incredintare,adoptie davidrelu davidrelu Buna ziua Va rog sa mi dati un sfat cu privire la problema pe care o voi povesti. Acum ceva timp am avut o relatie cu o femeie maritata dar despartita,fara ... (vezi toată discuția)
Buna dimineață. am născut un băiețel în belgia, eu fiind ... Sellly_16 Sellly_16 Buna dimineață. Am născut un băiețel în Belgia, eu fiind necăsătorita , tatăl copilului nu a putut sa îl recunoască, am venit în tara și am ... (vezi toată discuția)