avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna dimineață. Am născut un băiețel în Belgia, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna dimineață. Am născut un băiețel în Belgia, eu fiind ...

Buna dimineață. Am născut un băiețel în Belgia, eu fiind necăsătorita , tatăl copilului nu a putut sa îl recunoască, am venit în tara și am făcut certificatul de naștere, acolo fiind trecuta doar eu, fără tata. Noi ne-am căsătorit, dar nu stiu ce procedura este pt ca tatăl sa poate recunoaște copilul și sa fie pe numele lui. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:38, 11 Septembrie 2020
Mergeti la starea civila, tatal da declaratie de recunoastere si va puneti de acord acolo in ce priveste numele pe care il va purta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil 12 ani CristinaMorosan CristinaMorosan Buna ziua. Am si eu un baiat de 12 ani. Cand s-a nascut copilul nu eram casatorita si tatal lui nu era in tara, asa ca pe certificatul copilului nu este trecut ... (vezi toată discuția)
Mama necasatorita tatianadumitru6 tatianadumitru6 Buna ziua, am o colega insarcinata, necasatorita. Intrebarea este urmatoarea: cand va naste cine, cum declara copilul si pe ce nume? Nu a fost casatorita ... (vezi toată discuția)
Recunoastere paternitate zallyna zallyna Copil nascut inainte de casatoria legitima, (in concubinaj), la nume tata pe certif. nastere trasa line. Ulterior, sotul (si tatal natural al copilului) ... (vezi toată discuția)