avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Eu si fratele meu avem fiecare proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Eu si fratele meu avem fiecare proprietate cu drum ...

Buna ziua! Eu si fratele meu avem fiecare proprietate cu drum de servitute.Fratele poate vinde proprietatea lui fara acordul meu de a folosi noul proprietar drumul de servitute care se afla pe proprietatea mea?

Alte discuții în legătură

Drept de servitute acordat la vanzarea terenului Cornel71 Cornel71 Buna seara, Va supun atentiei o situatie alambicata. Detinem un teren intravilan, dobandit prin mostenire, pe care dorim sa-l vindem (sotia este ... (vezi toată discuția)
În urma cu 20 de ani am încheiat o conventie intre ... maricamarian maricamarian Bună seara..În urma cu 20 de ani,am încheiat o conventie intre 3 frați pentru constituirea unui drum de acces ,cu titlu gratuit si in părți egale la ... (vezi toată discuția)
Este obligatia vanzatorului ? mariusrous mariusrous Buna ziua , am facut de curand un precontract la notariat pt o parcela de 600m/2 , acum cand mai aveam putin si semnam actele de vanzare-cumparare notarita ... (vezi toată discuția)