avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ture recuperate dupa concediul medical sau de odihna?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ture recuperate dupa concediul medical sau de odihna?

Ture recuperate dupa concediul medical sau de odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:20, 23 Februarie 2025
Nu se recupereaz turele , pe timpul cat ati fost in CO /concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! lucrez intr-o companie ca si operator pe calculator. ... TOPOLINA11 TOPOLINA11 Buna ziua! Lucrez intr-o companie ca si operator pe calculator. Suntem 5 operatori.In mod normal programul de munca este de la 9 la 17.30. De vreun an de ... (vezi toată discuția)
Calcul co oniga_ioana82 oniga_ioana82 Buna ziua, Cine ar putea sa-mi ofere cateva informatii in legatura cu calcularea CO in fuctie de timpul lucrat? am inteles ca se iau in considerare ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu program lucru 12/24 12/48 crysty90 crysty90 buna ziua. lucrez la o firma de paza cu programul 12/24 12/48, contract de munca individual. mai am de luat 14 zile de concediu de odihna. cum se ... (vezi toată discuția)