avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As dori sa imi deschid un Pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As dori sa imi deschid un Pfa

Buna ziua! As dori sa imi deschid un Pfa avand ca activitate princpala servicii de biorezonanta magnetica. La ce cod CAEN 2025 se incadreaza? 8696 sau 9623? Care sunt actele necesare?
Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tehnician maseur dodorel62 dodorel62 Buna dimineata. Am absolvit cursul de tehnician maseur , avand toate cele 7 module terminate si as dori sa -mi deschid un cabinet la mine acasa,dar sa merg si ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru un pfa ramona.domasnean ramona.domasnean Buna ziua! Va rog sa imi spuneti in care cod caen se incadreaza activitatea de preparare produse din carne la gratar! As dori sa deschid un PFA. Multumesc! (vezi toată discuția)
Cod caen epilare definitiva cu laser adyyy90 adyyy90 Buna ziua, va rog daca imi poate spune cineva care este codul CAEN pentru activitatea de epilare definitiva cu laser, 9602 (coafură sau alte activităţi de ... (vezi toată discuția)