avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen pentru un PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen pentru un PFA

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti in care cod caen se incadreaza activitatea de preparare produse din carne la gratar! As dori sa deschid un PFA.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 1 August 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ramona.domasnean , utilizator 17:23, 1 August 2019
Ca si completare la mesajul meu: PFA ul va fi de colaborare/prestari servicii in activitatea de pregatire carne la gratar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa cristimdeea cristimdeea Doresc sa deschid un PFA pt a putea incheia contracte de prestari servicii pentru filmari la diverse ocazii, eventual colaborare cu un post de televiziune. Am ... (vezi toată discuția)
Pfa si firma straina Angela Stancioi Angela Stancioi buna ziua, as dori sa intreb se poate infiinta un PFA ca ospatar, sa mearga sa lucreze in Franta ca ospatar iar plata sa se faca pe baza de factura catre PFA; ... (vezi toată discuția)
Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)