avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara. Am un apartament cumpărat înainte de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara. Am un apartament cumpărat înainte de căsătorie ...

Bună seara.
Am un apartament cumpărat înainte de căsătorie și încă unul cumpărat de părinții mei pe numele copilului ( avem un singur copil major). In cazul unui divorț vor intra cele două apartamente la partaj? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Partaj asdfgh!1 asdfgh!1 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: sunt in divort cu sotia si as dori sa stiu ce se va intampla in cazul partajului cu bunurile noastre. Apartamentul in ... (vezi toată discuția)
Cum se impart creditele in cazul unui partaj? iu8lia3 iu8lia3 Buna seara tuturor.Am o intrebare..in cazul unui divort cu acordul partilor, in fapt fiind si 2 copii, ambii majori, unul deja casatorit si altul necasatorit. ... (vezi toată discuția)
Divort fara partaj dupa 21 de ani, bunul pe numele sotiei mai poate fi revendicat de sot? mlcmlc mlcmlc Buna seara, Incerc sa mai adresez o intrebare aici, in speranta ca a doua oara voi avea mai multa sansa si cineva chiar va raspunde. As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)