avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Există vreo metodă legală prin care să obțin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Există vreo metodă legală prin care să obțin custodia surorii ...

Există vreo metodă legală prin care să obțin custodia surorii mele mai mici (de 9 ani), pentru a mă putea muta cu ea în altă țară, fără ca părinții noștri să ne însoțească? Precizez că ei sunt divorțați și au custodie comună asupra ei.
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 09:26, 24 Februarie 2025
Puteți solicita stabilirea domiciliului surorii la dvs, în străinătate, însă trebuie să dovediți ca părinții exercita defectuos atribuțiile parentale și pun în primejdie viata, sanatatea, dezvoltarea si educația copilului.
Contactați un avocat și discutați în detaliu toate aspectele juridice referitoare situației dvs deoarece procesul va fi complex și de durata.
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2025
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil Michkaela Michkaela Buna ziua, Am un copil in varsta de 7 ani care a venit pe lume dupa divortul meu de fostul sot. Tatal copilului a recunoscut copilul si ne ajuta financiar ... (vezi toată discuția)
O nelamurire(va rog nu ocoliti!!!) maveryck maveryck urmeaza sa divortez ,sotia doreste custodia copilului,daca ii acord custodia totala ma tem sa nu paraseasca tara impreuna cu fetita (3ani).poate face acest ... (vezi toată discuția)
Probleme custodie copil PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA As dori sa va cer sfatul intr-o problema de familie. Sora mea a divortat in urma cu doi ani obtinand custodia deplina asupra copilului , care anul acesta ... (vezi toată discuția)