avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună am 30 de ani locuiesc cu părinții, nu lucrez ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună am 30 de ani locuiesc cu părinții, nu lucrez și părinții ...

Bună am 30 de ani locuiesc cu părinții,nu lucrez și părinții vor să mă evacueze o pot face? Precizez că nu am unde să mă duc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:03, 24 Februarie 2025
Dar am un termen să pot căuta altă sistemare sau mă pot evacua imediat

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,
Evacuarea poate fi realizata de persoana care are calitatea de proprietar, prin urmare, actiunea este admisibila.

Buna ziua,
Evacuarea poate fi realizata de persoana care are calitatea de proprietar, prin urmare, actiunea este admisibila.

Buna ziua,

Buna ziua,

Buna ziua,

Alte discuții în legătură

Separare mamă-fiică: care este calea juridică prin care, după ce ii voi cumpăra fiicei mele (32 de ani) o locuință, eu să nu mai am nici o obligație față de ea? apo apo Buna ziua, sunt divortata si singura de 20 de ani si locuiesc impreuna cu fiica mea de 32 ani intr-un apartament de 4 camere. Aceasta doreste sa vand ... (vezi toată discuția)
Evacuare dupa divort camelot camelot Am incheiat cu procesul de divort, si urmeaza un partaj dificil, avand in vedere ca sotia mea nu doreste rezolvarea acestei probleme pe cale amiabila. ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are nora corinuka corinuka Buna seara, unchiul meu (fratele mamei) a decedat pe 30 decembrie. Locuia in apartament cu sotia sa si tatal lui (bunicul meu). In apartamentul ... (vezi toată discuția)