avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua!În situația în care CURTEA DE APEL ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua!În situația în care CURTEA DE APEL ALBA-IULIA a ...

Buna ziua!În situația în care CURTEA DE APEL ALBA-IULIA a respins apelul ca nefondat,fără alte precizări cu privire la posibilitatea atacării deciziei ,am posibilitate de a mă adresa unei instanțe de contecios administrativ sau inspecției juridice?

Alte discuții în legătură

Sunt nedumerit a_gmona a_gmona SRL-ul la care sunt administrator a fost dizolvat conform legii 359/2004. D.G.F.P. Hunedoara a prezentat recurs solicitand falimentul conform legii 64/1995 ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am facut o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa de poluare la Tribunalul Sibiu, care a fost respinsa. Am procedat apoi la calea de ... (vezi toată discuția)
Evitare timbru mediu - jurisprudenta Boldea Boldea Gasesc pe net gramezi de postari cu sfaturi procedurale cu privire la evitarea platii timbrului de mediu prin actiune formulata impotriva Serviciului de ... (vezi toată discuția)