avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiunea deschisa dupa decesul soțului dureaza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiunea deschisa dupa decesul soțului dureaza deja de 4 luni, ...

Succesiunea deschisa dupa deces soț dureaza deja de 4 luni, deși este o succesiune simpla și fără contestații. 2 mostenitori, mama fiică, 1 apartament bloc 1984. Ce pot face pentru a grăbi succesiunea? Am nevoie de certicficatul de succesiune.
Cel mai recent răspuns: Lrsdl , utilizator 15:29, 24 Februarie 2025
Probabil biroul notarial are multe dosare succesorale pe rol. Vă puteți prezenta la biroul notarial pentru a solicita informații cu privire la stadiul actual al dosarului. De asemenea, dosarul succesoral poate fi transferat la un alt notar public (care poate ar avea disponibilitatea soluționării mai rapide a dosarului), dar și acest lucru va dura în jur de o săptămână.

mag.georgescu@gmail.com a scris:

Succesiunea deschisa dupa deces soț dureaza deja de 4 luni, deși este o succesiune simpla și fără contestații. 2 mostenitori, mama fiică, 1 apartament bloc 1984. Ce pot face pentru a grăbi succesiunea? Am nevoie de certicficatul de succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ContSters471661 ContSters471661 Buna ziua. In data de 14 aprilie 2018 am depus la notar actele necesare pt dezbaterea succesiunii in urma decesului tatalui meu. Am platit taxele pt Cadastru, ... (vezi toată discuția)
Sunt 5 ani de la decesul tatalui meu (sunt copil unic). in tot ... Liana Lovinescu Liana Lovinescu Sunt 5 ani de la decesul tatalui meu (sunt copil unic). In tot acest timp, eu nu am fost in Romania (unde a decedat). El era recasatorit (sotia nu e mama mea). ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! ce pot face pentru a schimba notarul, la care a ... marian24gam marian24gam Bună seara ! Ce pot face pentru a schimba notarul, la care a fost repartizat dosarul de succesiune, după moartea tatălui meu ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)