avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua ,am avut alocatia pe numele meu pana sa ma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua ,am avut alocatia pe numele meu pana sa ma despart ...

buna ziua ,am avut alocatia pe numele meu pana sa ma despart de concubina mea ,dupa ce ne.am despartit a schimbat alocatia copilului pe numele ei , schimbat reprezentatul legal de drept ,dupa 2 ani m am trezit cu copilul la poarta si ea a plecat in alta tara de 6 luni de zile ,ea incaseaza alocatia in continuare si nu stiu nimic despre dansa ,ce este de facut ca sa schimb reprezentatul legal ,multumesc

Alte discuții în legătură

Alocatie minor alina.livia alina.livia In fapt suntem despartiti din iulie 2014. Din noiembrie 2014 nu mai locuim impreuna. Alocatia pt fetita vine pe numele fostului concubin. Fetita locuieste la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! am și eu o problema, eu și fostul meu concubin avem ... Marina30 Marina30 Bună ziua ! Am și eu o problema eu și fostu meu concubin avem o fetita de 6 luni între timp noi ne.am despărțit și din acest motiv el vrea sa îmi ... (vezi toată discuția)
Cum schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei în cont bancar Cristina  Iulia Cristina Iulia Bună ziua. Cum pot sa schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei(eu). Specific noi nu am fost căsătoriți și nu suntem (vezi toată discuția)