avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Vinerea trecuta la ora de sport, copii se ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Vinerea trecuta la ora de sport, copii se jucau ...

Bună ziua! Vinerea trecuta la ora de sport , copii se jucau cu mingea. Copilul meu a accidentat un alt copil în timpul orei . Acesta a avut fractura de deget mana dreapta . Băiatul meu a vrut sa dea cu piciorul în minge , dar în același timp acel copil s a aplecat după minge. Astfel copilul meu l a lovit . Acum părinții au făcut plângere la politie . Iar soluția d nei diriginte este sa l transfer la o alta sc. Pt ca el este un copil destul de energic. nu prea are stare la ore și se considera un pericol pt ceilalti din clasa . Este corecta decizia de al transfera? Deși eu am tot făcut solitari la sc de consiliere sc sau alt ajutor pt integrarea lui mai eficienta în colectiv. Sau eventual un alt sfat pt el . Nu e un copil violent , doar ca este energic, mereu sa facă ceva . Are 13 ani.

Alte discuții în legătură

Elev cercetasa cercetasa buna ziua, aseara a venit baiatul meu de la scoala spunandu mi plangand ce i s a intamplat la scoala. era la ora de sport si juca volei cu colegii lui ... (vezi toată discuția)
Problema , va rog sa imi dati sfaturi !!! catalin2009 catalin2009 Un prieten de-al meu a avut niste divergente in afara unui bar cu un baiat , prietenul meu ia aplicat cativa pumni buni in gura la pus la pamant , si mie mi ... (vezi toată discuția)
Problema intr-o clasa aaabbbcccdddeee aaabbbcccdddeee Suntem un grup de parinti (28) neajutorati si nebagati in seama. La fel si D-na invatatoare. Acest copil ,din spusele parintilor au ,,PILE,,Am sesizat ... (vezi toată discuția)