Un prieten de-al meu a avut niste divergente in afara unui bar cu un baiat , prietenul meu ia aplicat cativa pumni buni in gura la pus la pamant , si mie mi s-a parut ca baiatul acela lovit scoate ceva din geaca(cutit ceva ) si atunci am intervenit si eu , si l-am lovit pe baiatul respectiv nu atat de tare incat sa ii fi provocat rani ( cu piciorul in zona pieptului , nu imi mai aduc aminte sigur pt ca eram sub influenta alcoolului ) . Mentionez ca eu atunci vroiam sa plec impreuna cu alti prieteni . Eu nu am avut nimic cu baiatul respectiv , dar totusi am sarit in apararea prietenului meu . Baiatul lovit si-a scos certificat medico-legal cu vreo 35 de zile cu posibilitate de prelungire ( fractura de maxilar si de pomete) . Acesta ne-a cerut 110 mil fiecaruia pt a ne impaca . EU nu am de unde sa dau atatia bani , prietenul meu s-a inteles cu respectivul pt aceasta suma , dar acesta ma da in judecata pe mine . Exista martori care pot confirma ca nu eu am inceput scandalul , ca "prietenul" meu l-a lovit violent in fata cu pumnii ( acesta fiind si la box ) .
As dori si eu sa stiu ce sa fac , daca sa imi fac griji pt ceea ce se va intampla , daca o sa mi se faca cazier ( fiind prima "infractiune " a mea .)
trebuie sa va angajati un avocat, fiindca trebuie altfel privita problema in sensul ca a existat un caz de forta majora, ati sarit in apararea cuiva...
Dosar penal
Alexandru2008
Buna ziua , as avea si eu nevoie de niste raspunsuri , eu cu un prieten am batut un baiat , care si-a scos certificat medico-legal cu ingrijiri de 40 zile , ... (vezi toată discuția)