avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... problema , va rog sa imi dati sfaturi !!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

problema , va rog sa imi dati sfaturi !!!

Un prieten de-al meu a avut niste divergente in afara unui bar cu un baiat , prietenul meu ia aplicat cativa pumni buni in gura la pus la pamant , si mie mi s-a parut ca baiatul acela lovit scoate ceva din geaca(cutit ceva ) si atunci am intervenit si eu , si l-am lovit pe baiatul respectiv nu atat de tare incat sa ii fi provocat rani ( cu piciorul in zona pieptului , nu imi mai aduc aminte sigur pt ca eram sub influenta alcoolului ) . Mentionez ca eu atunci vroiam sa plec impreuna cu alti prieteni . Eu nu am avut nimic cu baiatul respectiv , dar totusi am sarit in apararea prietenului meu . Baiatul lovit si-a scos certificat medico-legal cu vreo 35 de zile cu posibilitate de prelungire ( fractura de maxilar si de pomete) . Acesta ne-a cerut 110 mil fiecaruia pt a ne impaca . EU nu am de unde sa dau atatia bani , prietenul meu s-a inteles cu respectivul pt aceasta suma , dar acesta ma da in judecata pe mine . Exista martori care pot confirma ca nu eu am inceput scandalul , ca "prietenul" meu l-a lovit violent in fata cu pumnii ( acesta fiind si la box ) .
As dori si eu sa stiu ce sa fac , daca sa imi fac griji pt ceea ce se va intampla , daca o sa mi se faca cazier ( fiind prima "infractiune " a mea .)

Va multumesc mult
Ultima modificare: Duminică, 1 Martie 2009
catalin2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:47, 1 Martie 2009
La cel putin 35 de zile de infrijiri ar trebui sa-ti faci griji. Neaparat discuta cu un avocat.
Av. Adrian Posdarie
trebuie sa va angajati un avocat, fiindca trebuie altfel privita problema in sensul ca a existat un caz de forta majora, ati sarit in apararea cuiva...

av.m.vasilescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor calificat melinaR melinaR buna seara nu am mai intrat demult pe acest forum dar nu prea inteleg ceva in legatura cu problema pe care o am .Am un nepot care din prostia de a sari in ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala leondannydan leondannydan Intrucat sunt nou pe acest forum si nu sunt obisnuit cu procedurile penale am sa va relatez o mica problema . In urma cu trei saptamani am fost victima unei ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Alexandru2008 Alexandru2008 Buna ziua , as avea si eu nevoie de niste raspunsuri , eu cu un prieten am batut un baiat , care si-a scos certificat medico-legal cu ingrijiri de 40 zile , ... (vezi toată discuția)