avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala

Intrucat sunt nou pe acest forum si nu sunt obisnuit cu procedurile penale am sa va relatez o mica problema .
In urma cu trei saptamani am fost victima unei agresiuni eu si un prieten de-al meu de catre un grup de 6-7 persoane cu care nu aveam nimic de impartit. In timpul agresiunii am primit lovituri atat eu cat si prietenul meu. Lovituri care mi`au cauzat fracturarea unui deget. In urma investigatiei medicului legist am primit 35 de zile de ingrijiri medicale. Am depus plangere la parchetul de pe langa judecatoria orasului unde locuiesc unde am atasat si o copie xerox a certificatului medical. Am fost chemat la politie pentru declaratii ....dar acolo m`am lovit de ... o chestie pe care nu o pot intelege . Mi-a fost spus ca mai am nevoie de cel putin un martor pentru a trimite dosarul in instanta. Principalul martor este prietenul meu alaturi de care am fost lovit . Intrebarea mea este urmahtoarea : Chiar am nevoie de un al- doi-lea martor pentru a fi dat dosarul catre instanta ?
Multumesc aniticipat
Cu stima Leon-Daniel
Puteti propunei si un martor indirect, mai precis o persoana careia i-ati povestit imediat dupa incident ce ati patit.

Av. Adrian Posdarie
pai una din aceste persoane .... carora le-am spus imediat ce a avut loc incidentul este fratele meu .... dar am auzit ca trebuie sa fie un martor impartial .... sau ceva de genul acesta.....
Sunt sigur ca daca va aduceti bine aminte ati mai povestit cuiva impartial despre acest incident.;)

Av. Adrian Posdarie
mda .... se poate spune si asa .... multumesc pentru sfat
Principalul martor este prietenul meu alaturi de care am fost lovit

Depozitia acestuia va fi apreciate de organele judiciare.Ganditi-va la o alta persoana care a vazut altercatia a carei victima ati fost , si , daca nu va consimti sa dea o declaratie , exista posibilitate aducerii cu mandat , sau a aplicarii unei sanctiuni administrative (o amenda).

Existau camere de luat vederi in respectiva locatie ?
Oricum , sunt suficiente mijloace de proba ca adevarul sa fie relavat .
Ultima modificare: Joi, 20 August 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

Alte discuții în legătură

Vreau si eu un sfat iulyk_iulyan iulyk_iulyan Problema este urmatoarea : In urma cu mai multe zile fratele meu a fost intr-o localitate vecina a fost intr-un bar cu un prieten iar cand au plecat din bar ... (vezi toată discuția)
Altercatie cu un avocat grilpavel grilpavel buna, am si eu nevoie de putin ajutor daca ma poate ajuta cineva problema este urmatoarea: in urma cu 2 saptamani am fost implicat intr-o altercatie cu 2 frati ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa dau declaratie Burlacu Flavius Burlacu Flavius acum 3 saptamani am fost la un majorat si a avut loc un inciden ....cica a fost un viol dar pers agresata nu vrea sa se duca la ginecolog.am fost si eu la ... (vezi toată discuția)