avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... altercatie cu un avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

altercatie cu un avocat

buna, am si eu nevoie de putin ajutor daca ma poate ajuta cineva problema este urmatoarea: in urma cu 2 saptamani am fost implicat intr-o altercatie cu 2 frati din care unu este avocat de la o discutie mai aprinsa sa ajuns la o bataie dupa aceasta cei doi au depus plangere impotriva mea si a unui prieten de-al meu care a fost si el implicat in altercatie cei doi frati si-au scos certificate medico legale 7 respectiv 9 zile ingrijiri si vor cu orice pret sa ajungem in instanta :dupa cele vazute am mers si eu cu prietenul meu la medicul legist si am primit 1-2 zile ingrijiri medicale fiecare am depus plangere cu martori impotriva lor intrebarea mea este ce se poate intampla in acest proces avand in vedere ca unu este avocat si cunoaste bine legile si cum se poate demonstra ca ei au inceput altercatia lovindu-ma cu pumnul avand in vedere ca si ei si noi avem martori care sustin ca ei au lovit primi si martori lor sustin ca noi am lovit primi
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 08:23, 13 Ianuarie 2011
Veti demonstra cu martori incidentul.
In fata legii toti suntem egali!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi poate face dosar penal sau nu? Alex.o Alex.o Buna ziua ,ma aflu momentan intr-o situatie cam ciudata si as dori un raspuns din partea dumneavoastra. Am avut o altercatie acum o saptamana cu un coleg de ... (vezi toată discuția)
Altercatie in club shary shary Am participat la o altercatie intre 2 persoane.Un prieten si un bodyguard dintr-un club.Am sarit sa ii despart pe cei doi dar prietenii bodyguardului spun ca ... (vezi toată discuția)
Bataie in afara unu bar bogdan.bogdan bogdan.bogdan Buna seara, In urma cu o spatamana, un individ agresa persoanele din barul pe care il administrez (punea mana pe fund fetelor, darma sticle de pe masa ... (vezi toată discuția)