avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sunt obligat sa dau declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sunt obligat sa dau declaratie

acum 3 saptamani am fost la un majorat si a avut loc un inciden ....cica a fost un viol dar pers agresata nu vrea sa se duca la ginecolog.am fost si eu la majorat dar nu am vazut incidentul si politia ma chemat sa dau declaratie pe post de martot.....sunt obligat sa dau declaratie?s
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 22:07, 6 Aprilie 2009
De vreme ce politia va considera un martor care ati fost la aceea petrecere ...este normal sa va cheme sa dati o declaratie. Ei trebuie sa adune cat mai multe probe pentru a confirma sau infirma plangerea penala ce le-a fost adresata.
Totusi, nu inteleg.... a fost o persoana violata, insa refuza sa se prezinte la un medic specialist. In acest caz, cine a reclamat violul....aceea persoana care refuza sa se prezinte? Daca DA.....cum probeaza acest fapt?:O
na politia romana ce sa le ceri...dar inca o intrebare:D eu nu mam prezentat cand a trebuit si au inceput sa ma ameninte cu puscaria si alte chestii si ca o sa vad eu ce patesc cand merg sa dau declaratia...ce pot pati daca nu ma duc?
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2009
Burlacu Flavius, utilizator
Dar care-i treaba de nu vrei sa te duci ? Du-te si spune-le ce ai vazut sau ma rog...n-ai vazut.
De ce refuzi sa raspunzi la intrebare. Daca este un presupus viol,victima refuza sa mearga la medic si sa depuna plingere. Cine a reclamat violul.
Cine va ameninta.
Fiti mai explicit.
Cred ca daca nu aveti nimic de ascuns,este bine sa mergeti la politie. Aveti incredere in organe.:)

Detectiv Particular FILIP STELIAN
multumesc mult o sa ma duc...nu ma ameninta nimeni presupusa victima a depus plangerea....dar toata faza e ca ca politia ma ameninta ca o sa ma bata cand ma duc

Alte discuții în legătură

Hartuire telefonica ElsaElsa ElsaElsa Buna seara, Acum puțin timp am cunoscut pe un site de matrimoniale un tip. Dupa câteva zile am decis sa ne întâlnim. Din păcate nu era tocmai un domn in ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii marianghimpeteanu marianghimpeteanu Retragerea plangerii si impacarea partilor inlatura raspunderea penala intr-un caz de complicitate la talharie? Adica cercetarea penala inceteaza sau se ... (vezi toată discuția)
Caz de viol vasileioan97 vasileioan97 Un politist este acuzat de o prostituata minora ca in timp ce se afla in postul de politie a intretinut raporturi sexuale cu aceasta sub amenintari. Plangerea ... (vezi toată discuția)