avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sunt obligat sa dau declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sunt obligat sa dau declaratie

acum 3 saptamani am fost la un majorat si a avut loc un inciden ....cica a fost un viol dar pers agresata nu vrea sa se duca la ginecolog.am fost si eu la majorat dar nu am vazut incidentul si politia ma chemat sa dau declaratie pe post de martot.....sunt obligat sa dau declaratie?s
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 22:07, 6 Aprilie 2009
Ar trebui sa va duceti sa dati declaratia , altfel s-ar putea interpreta ca doriti sa ascundeti adevarul sau mai rau, ca sunteti si dvs implicat.Cu siguranta nimeni de acolo nu va va atinge, chestia cu bataia era pe vremea comunismului . In fine, sunt si lucruri stranii in aceasta poveste, viol petrecut acum 3 saptamani, victima depune plangere insa refuza sa fie examinata demedic( oricum , daca nu s-a prezentat la medic pana acum, e cam tardiv) .Poate si-a retras plangerea intre timp? in orice caz, dvs. trebuie sa dati acesta declaratie, este ghinionul dvs ca v-ati aflat acolo in seara incidentului, ni se poate intampla tuturor. Daca nu aveti nimic de ascuns, nu vad de ce va temeti, expuneti doar ceea ce stiti, semnati declaratia si apoi plecati, nimeni nu va face nimic. Daca va temeti sa dati aceasta declaratie, si in acest caz puteti beneficia de protectie , in sensul de a nu va fi dezvaluita identitatea , aceasta masura urmand a fi luata de procur.Incercati totusi sa aveti incredere in justitie , chiar daca nu ati mai avut de-a face cu ea pana acum:)
Interventie tardiva.
Minorul sustine ca a fost la politie pe 31 martie si a dat d:)ecleratie.
mi-a scapat acest aspect.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire telefonica ElsaElsa ElsaElsa Buna seara, Acum puțin timp am cunoscut pe un site de matrimoniale un tip. Dupa câteva zile am decis sa ne întâlnim. Din păcate nu era tocmai un domn in ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii marianghimpeteanu marianghimpeteanu Retragerea plangerii si impacarea partilor inlatura raspunderea penala intr-un caz de complicitate la talharie? Adica cercetarea penala inceteaza sau se ... (vezi toată discuția)
Caz de viol vasileioan97 vasileioan97 Un politist este acuzat de o prostituata minora ca in timp ce se afla in postul de politie a intretinut raporturi sexuale cu aceasta sub amenintari. Plangerea ... (vezi toată discuția)