acum 3 saptamani am fost la un majorat si a avut loc un inciden ....cica a fost un viol dar pers agresata nu vrea sa se duca la ginecolog.am fost si eu la majorat dar nu am vazut incidentul si politia ma chemat sa dau declaratie pe post de martot.....sunt obligat sa dau declaratie?s
Si mie imi statea "pe limba" intrebarea adresata de Gabriela =D>
In cazul unui raspuns afirmativ ar fi mult mai simplu sa fiti asistat de un reprezentant legal in momentul declaratiilor, si, in felul acesta aveti o garantie suplimentara ca nu veti fi supus abuzurilor de orice fel.
inca ceva daca nu va suparati:D cica sunt obligat sa depun un juramant :| este adevarat?.....trebuie sa jur ca tot ce am scris in declaratie este adevarat eu nu am mai auzit asta pana acum
Dle Flavius?
Iti voi raspunde tot cu o intrebare: Daca nu ai vazut/auzit nimic de ce iti faci atatea probleme ? Intr-adevar esti obligat sa spui adevarul si sa nu ascunzi nimic din ceea ce stii, dar din moment ce nu ai vazut nimic, care-i problema ?
Caz de viol
vasileioan97
Un politist este acuzat de o prostituata minora ca in timp ce se afla in postul de politie a intretinut raporturi sexuale cu aceasta sub amenintari. Plangerea ... (vezi toată discuția)