avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. In 2019 am făcut un credit de nevoi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. In 2019 am făcut un credit de nevoi personale la ...

Bună ziua. In 2019 am făcut un credit de nevoi personale la bancă iar din 2022 nu am mai plătit rata. Acum in februarie 2025 am primit proprire pe salariu de la executor. Întrebarea este dacă pot face ceva in instanță. Am înțeles că există prescripție . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:51, 24 Februarie 2025
Prescriptie exista, dar nu-i un cadou oferit debitorului, ci este o sanctiune pentru creditor daca timp de 3 ani n-a intreprins demersuri pentru a va executa silit.

Si dupa cum vedeti, deja va executa silit inainte de-a se fi implinit 3 ani.
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)
Executare silita si implinirea termenului de prescriptie ioncamelia ioncamelia Buna ziua, As dori va rog un raspuns cat mai clar vav de termenul de executare silita dar si prescriptie in privinta unui credit bancar. acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silita - poprire conturi Tirlea Andrei Tirlea Andrei In urma unei hotarari definitive si irevocabile s-a stabilit ca datorez unui cetatean o suma de bani. S-a pus sechestru pe conturile personale iar creditorul a ... (vezi toată discuția)