avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ridicare poprire care nu a existat pe contul bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Ridicare poprire care nu a existat pe contul bancar

Bună seara,

Am avut un credit la un ifn X la care am rămas restant după 90 de zile au înaintat dosarul către un executor. În aceiași zi am achitat 30% din datorie și pentru restul am făcut un angajament de plata în 2 rate cu ifnj
Ul. Am achitat ratele la timp, s a închis datoria, am primit de la ifn foaie de închidere credit. Bun ifn m a pus în legătură cu executorul ca am sa achit niște cheltuieli chiar dacă nu am avut conturi blocate sau sechestru pe ceva ca am sa achit niște taxe ca executorul a primit dosarul și a depus o munca..... am luat legătura cu executorul și am achitat taxe în valoare de 600 lei pentru servicii.

Acum vine întrebarea mea...după ce am achitat acea taxa 3 săptămâni nu am mai dat nici de executor nici de ifn...astăzi ma trezesc acasă cu o hârtie de la executor ca s a desființat poprirea și roagă Banca mea otp bank sa îmi ridice poprirea.....dar eu nu am avut conturile blocate niciodată, ce poprire sa se ridice. Ce răspuns sa dau către banca? Nu prea înțeleg nici suma achitata pentru ce servicii au fost, nici lipsa de comunicare iar ridicarea unei popriri care nu a fost pusa niciodată?!

Un mic ajutor
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita cu blocare conturi jbertinik jbertinik Buna seara, Am avut o descoperire de cont, la un card de salarii in baza unui contract de PFA, in anul 2010. Am platit de fiecare data suma necesara, dar in ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu- cuantum mmiionut mmiionut buna ziua. Imi cer scuze daca s-a mai discutat acest subiect, dar eu nu l-am gasit. Problema mea suna in felul urmator:in ziua de salariu m-am prezentat ca ... (vezi toată discuția)
Abuz si indolenta executor bancar ALEXANDRA TAN ALEXANDRA TAN Buna ziua. Am aflat -cei drept :((-de la o prietena prin ce trece din cauza unui executor care a pus poprire pe conturile ei dar a uitat sa o si ridice dupa ... (vezi toată discuția)