avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am avut un contract cu eonserv express, pe care l-am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am avut un contract cu eonserv express, pe care l-am anulat cu ...

Am avut un contract cu eonserv express, pe care l-am anulat cu o luna inainte de terminarea contractului si acum mi se cere sa achit suma interventiilor din cei 2 ani de contract. Daca il lasam sa se termine la termen (adica dupa o luna), nu trebuia sa achit nimic, eu nu am avut aceste informatii pentru lua decizia corecta, se poate face ceva?
Buna ziua, depinde ce clauze contractuale ati semnat, ce motiv de incetare ati invocat, etc. Solicitati o consultanta juridica unui avocat.
Daca ati apucat sa in reziliati, nu mai puteti face nimic. Data viitoare intrebati: daca il inchid acum, ce se intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract furnizare utilitati donigao donigao Buna ziua, Cum se poate rezilia un contract de furnizare telefonie si internet, contract semnat pe persoana juridica si care este in perioada initiala de ... (vezi toată discuția)
Incetare contract cateldestept cateldestept Avem incheiat un contract de servicii de dirigentie de santier cu o primarie. In acest contract nu este prevazuta posibilitatea incetarii unilaterale a ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii magdarossi magdarossi Buna ziua, Doresc sa reziliez contractul de prestari servicii, deoarece am o oferta mult mai avantajoasa pentru asociatia de proprietari , dar conform ... (vezi toată discuția)