avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am avut un contract cu eonserv express, pe care l-am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am avut un contract cu eonserv express, pe care l-am anulat cu ...

Am avut un contract cu eonserv express, pe care l-am anulat cu o luna inainte de terminarea contractului si acum mi se cere sa achit suma interventiilor din cei 2 ani de contract. Daca il lasam sa se termine la termen (adica dupa o luna), nu trebuia sa achit nimic, eu nu am avut aceste informatii pentru lua decizia corecta, se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:52, 24 Februarie 2025
Buna ziua, depinde ce clauze contractuale ati semnat, ce motiv de incetare ati invocat, etc. Solicitati o consultanta juridica unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit nevoi personale Monica Boeru Monica Boeru Am un credit nevoi personale făcut în 2008 la care am întârziat cu plata ratelor drept pentru care m-au preluat cei de la Credit Expres in anul 2012.La ei ... (vezi toată discuția)
Executare cu oprire pe salariu LittleMary LittleMary Buna ziua, Acum 3 ani am avut o descoperire de card la[][pe care nu am mai achitat-o. In tot acest timp nu am primit nimic de la ei sau de la vreo firma de ... (vezi toată discuția)
Anularea suspendarii executarii pedepsei MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Am fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani cu suspendare intr-un dosar penal. In luna mai 2019 se termina cei 2 ani de supraveghere. Am primit azi, ... (vezi toată discuția)