avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Incetare contract
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Incetare contract

Avem incheiat un contract de servicii de dirigentie de santier cu o primarie. In acest contract nu este prevazuta posibilitatea incetarii unilaterale a contractului, la initiativa noastra. Deoarece contractul de executie se intinde pe o perioada nejustificat de lunga (lucrarea trebuia finalizata in 12 luni, deja au trecut 18 si nu se intrevede termenul final), dorim incetarea acestui contract. Primaria ne ameninta cu intocmirea unui certificat pentru faptul ca nu mai dorim continuarea acestui contract, deoarece la unul din puncte se specifica durata contractului de 12 luni sau pana la finalizarea lucrarii. Ce pot sa fac, de 6 luni ma tot zbat cu adrese, Primaria nu intervine pentru finalizarea lucrarii, doar actualizeaza graficul de executie impreuna cu executantul?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 12:16, 24 Iunie 2015
Depinde foarte mult de restul clauzelor contractuale. Un contract contine foarte multe conditii care pot influenta luarea unei decizii si ca urmare, nu se poate emite o opinie doar pe baza unei simple informatii puse pe forum.
Contractul poate fi reziliat de dvs. doar daca aveti argumente temeinice privind culpa autoritatii in nerespectarea clauzelor contractuale.

Parerea mea este sa consultati o persoana cu pregatire juridica, careia sa ii prezentati si contractul integral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autonomia contractelor? cateldestept cateldestept se intampla frecvent contractele de achizitie a serviciilor de dirigentie de santier sa fie legate de contractul de executie al lucrarilor... nu exista ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie buna executie -dirigentie de santier cateldestept cateldestept Am avut un contract prestari servicii dirigentie santier. Pentru restituirea garantiei de buna executie se specifica \\"...in termen de 14 zile de la data ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de prestari servicii si predare amplasament. thea30 thea30 Buna ziua In urma cu cativa ani am semnat un contract de executie lucrari constructii. S-au semnat toate Procesele Verbale, inclusiv cel de Predare-primire ... (vezi toată discuția)