avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice restituire garantie buna executie -dirigentie de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

restituire garantie buna executie -dirigentie de santier

Am avut un contract prestari servicii dirigentie santier. Pentru restituirea garantiei de buna executie se specifica "...in termen de 14 zile de la data indeplinirii de catre prestator a obligatiilor asumate prin contract...".Ce trebuie sa stea la baza cererii de restituire a garantiei de buna executie, lucrarea nu este finalizata, eu am reziliat contractul de dirigentie inaintea finalizarii lucrarii.
Cel mai recent răspuns: cateldestept , utilizator 18:13, 21 Octombrie 2012
pentru un raspuns corect, dati-ne mai multe detalii:
- cine a avut initiativa rezilierii contractului?
- de ce fel de reziliere vorbim? unilaterala: dumneavoastra / beneficiarul sau bilaterala cu acordul partilor?
- rezilierea are cumva ca motiv nerespectarea contractului de catre una din parti?
Rezilierea a fost unilaterala, la initiativa noastra. Motivul, la durata contractului scria minim 6 luni.Pretul era fix si ferm. prezenta zilnica obligatorie. Lucrarea dura deja de 36 luni, constructorului i s-au incheiat mai multe acte aditionale pentru prelungirea termenului final. Mentionez ca pana acum nu am incasat nici macar suma negociata prin contract, fiind platiti cu un procent din facturile constructorului, care nu a finalizat lucrarea si deci nu a facturat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire garantie buna executie cateldestept cateldestept Am avut un contract de prestari servicii-dirigentie santier. Durata contractului nostru de prestari servicii a fost mai scurta decat contractul de lucrari ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie de buna executie: in anul 2013 societatea ... cateldestept cateldestept Restituire garantie de buna executie: In anul 2013 societatea a avut un contract de dirigentie de santier cu o primarie. In anul 2015, am solicitat ... (vezi toată discuția)
Incetare contract cateldestept cateldestept Avem incheiat un contract de servicii de dirigentie de santier cu o primarie. In acest contract nu este prevazuta posibilitatea incetarii unilaterale a ... (vezi toată discuția)