avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Restituire garantie de buna executie: In anul 2013 ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Restituire garantie de buna executie: In anul 2013 societatea ...

Restituire garantie de buna executie:
In anul 2013 societatea a avut un contract de dirigentie de santier cu o primarie.
In anul 2015, am solicitat unilateral rezilierea contractului , motivul fiind intarzierea foarte mare a lucrarilor. Deoarece posibilitatea rezilierii unilaterale din partea societatii noastre nu era prevazuta in contract au considerat ca nu ne-am indeplinit contractul. Drept urmare ne-au facut un document constatattor in care spun ca nu am indeplinit contractul in mod corespunzator, motivul fiind "solicitare de reziliere unilaterala din partea prestatorului inainte de terminarea lucrarilor motivata de intarzierea lucrarilor de executie".
Problema este a garantiei de buna executie in suma de 124 lei, pe care am solicitat-o pentru restituire in anul 2021, si am fost refuzati din motivele de neindeplinire a contractului, pe care le-am enuntat mai sus.
Intrebare: cum pot recupera sau cel putin primaria sa emita pretentii asupra garantiei de buna executie? Doresc inchiderea contului, stam incurcati cu Trezoreria de 9 ani, pentru 0,01 lei/luna dobanda...
Cum sa formulez solicitarea catre primarie pentru inchiderea contului de garantii?

Alte discuții în legătură

Restituire garantie buna executie -dirigentie de santier cateldestept cateldestept Am avut un contract prestari servicii dirigentie santier. Pentru restituirea garantiei de buna executie se specifica \\"...in termen de 14 zile de la data ... (vezi toată discuția)
Durata contractuala - valabilitatea contractului shpaima shpaima Am un contract semnat in ianuarie 2016 pentru dirigentie de santier la niste obiective in constructie cu o autoritate publica centrala (minister) La ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie buna executie cateldestept cateldestept Am avut un contract de prestari servicii-dirigentie santier. Durata contractului nostru de prestari servicii a fost mai scurta decat contractul de lucrari ... (vezi toată discuția)