avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă am depus plângere penală la politie și am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă am depus plângere penală la politie și am certificat ...

Dacă am depus plângere penală la politie și am certificat medico legale depus 12 zile ăngrijire ăn instanță ce se ăntămplă am dreptul și la despăgubire
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:53, 24 Februarie 2025
Pana la instanta e cale lunga,..În cazul în care autorul o sa fie trimis în judecata puteți solicita daune morale urmând sa faceți dovada prejudiciului suferit,a suferințelor fizice și psihice etc.Nu exista reguli fixe pt 5 zile x lei, pt 12 zile y lei etc.Depinde de dvs ,depinde de instanta etc.Oricum nu va așteptați la sume prea mari..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În urma unui accident rutier s-a stabilit culpă comună. se pot obține daune morale în acest caz, și dacă da, cum se pot proba? Nata88 Nata88 Buna ziua, Accident rutier, s-a stabilit culpa comuna. Una dintre victime a suferit vatamare corporala: - spitalizare 2 saptamani - interventie la abdomen ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de loviri si alte violente Fatima_Miriam Fatima_Miriam Buna Seara, Am un prieten, sa ii spunem X, care a fost atacat intr-o seara de catre un baiat in stare de ebrietate, Y. X a ajuns la spital in stare grava, ... (vezi toată discuția)