avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Am cumparat recent un apartament, am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Am cumparat recent un apartament, am platit suma ...

Buna seara! Am cumparat recent un apartament, am platit suma aferenta racordarii la coloana de gaz a scarii (eliberindu-se chitanta) insa presedintele de asociatie doreste sa imi dea in scris cum ca pe proiectul de gaz imi pot pune doar un foc, eu avand nevoie de doua focuri (aragaz si centrala)
Avand acest fond platit inteleg ca sunt copropietar al coloanei, intrebarea mea este daca presedintele este in masura sa decida cate focuri pot eu sa am.
Pentru montarea tevii in dreptul usii am nevoie de aprobarea dansei sau aprobarea vecinilor?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Conectare ct la teava veche (comuna) de gaz de 1/2 buna ziua, ... sharpwhite sharpwhite Conectare CT la teava veche (comuna) de gaz de 1/2 Buna ziua, Va rog sa ma ma lamuriti in urmatoarea problema. Acum cca. 2 ani in urma, un vecin de la ... (vezi toată discuția)
Aprobare conducta gaze, pt centrală de apartament la etaj 10,pe scara bloc oarba david margareta david margareta Buna ziua! Ca președinte de asociatie de proprietari mi s-a cerut semnătura pt montarea unei conducte de distribuire a gazelor pe părțile comune ale ... (vezi toată discuția)
Bransarea la teava de gaze tyna72 tyna72 Sunt o locatara a unui bloc din bucuresti unde se va face vestita mansardare.Apartamentul este pe numele socrului si l-a cumparat avea si centrala de ... (vezi toată discuția)