avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Module apa calda si caldura defecte Termoenergetica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Module apa calda si caldura defecte Termoenergetica

Modulele instalate de Radet sunt defecte de cativa ani.
Termoenergetica stie asta dar nu le repara ca nu mai gaseste piese si nici nu cumpara altele.
Cum poate fi determinata compania sa le inlocuiasca? multumesc.

Alte discuții în legătură

Refuz de reparat produs in garantie zimbrul68 zimbrul68 Buna ziua, Am cumparat in 14 sept 2010 o bormasina si acum 2 saptamani s-a defectat. Am mers la service si dupa 10 zile de insistente, mi-au zis ca nu o pot ... (vezi toată discuția)
Produs defect, vanzatorul refuza inlocuirea Bianca-Alexe Bianca-Alexe Buna seara! Am nevoie de un sfat. Am achizitionat si achitat online un produs. Livrarea sa a fost efectuata 3-4zile mai tarziu. Produsul livrat are un ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui produs aflat in garantie katy20ro katy20ro Buna ziua, Am o tableta cumparata de pe emag.ro cu garantie 2 ani de zile care expira in mai 2015. Tableta a fost in service de 8 ori cu diverse probleme. A ... (vezi toată discuția)