avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara revin cu unele detalii am depus plângere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara revin cu unele detalii am depus plângere penală ...

Buna seara revin cu unele detalii am depus plângere penală unei persoane care mă lovit ăn cap și am certificat medical legal și ia luat declarație și a spus că i-am repară o drujbă care i-am dus-o acasă și i-am schimbato poliția mi-a fost și mi-e declarație și iam spus că nu i-am schimbato și pe drum mi-a dat ăn cap și mă amenințat că maranjază el ăn tribunal ce decizie poate loa

Alte discuții în legătură

Abuz de putere i_man i_man Buna ziua, in anul 94'' parinti mei au cumparat o casa cu teren calea de acces de atuci fiind un drumusor de circa 3 metri latime, tatal meu la latit facandu-l ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie ne rezolvata bmyra63 bmyra63 I ziu cu .........ma aflam la bar la un moment det au aparut 2 persoane care am avut eu conflicte mai de mult au anceput sa am ameninte ca ma baga la ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog cu niste raspunsuri ContSters230889 ContSters230889 In urma cu aproape 3 ani de zile mai exact in februarie 2009 am lovit o fata in varsta de 19 ani (o palma), in urma loviyuri a cazut si s-a lovit la cap. ... (vezi toată discuția)