I ziu cu .........ma aflam la bar la un moment det au aparut 2 persoane care am avut eu conflicte mai de mult au anceput sa am ameninte ca ma baga la puscarie ce ele mana In mana cu politia,ma injurat si la un moament dat unu dintre ei ma lovit cu o carje an cap si iam zis sa ma lase sa plec si nu au antales dupa aceia mam antors sa plec si unu dinte ei ma Inpins si eu am cazut cu fata an jos avand sticla an mana sa spart si mam taiat pe piept si dupaeiia cand mau vazut ca sunt plin de sange mau lasat an pace intre timp patronu magazinului a sunat la 112 si a sunat si politia de la comuna dar nu au venit,dupa ce ia chiemat unu dintre cei 2, au venit dupa ce am plecat eu la spital si ia loat declaratie la barman care sete ruda cu cei 2 si a declarat ca eu mam taiat pe piept cu sticla .a 3 zi am fost la politie si am depus plangere si am depus si certificatu medico legal de 8-9 zile .antre timp au rezolvat ei antre ei politia cu unu dintre ei si mia trimes politistul acas o foaie stampilata de el semnata ,ca au cercetat acuzatile meele si nu se confirma .
Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu ceva politistul acest are nacaz pe mine si vrea sa ma bage la parnaie am primit multe amenzi maxime de la el
Si mia facut si dosar cu fiul a unuia dinte cei 2 care mau agresat pe mine .si fiul acestuia a avut certificat 5-6 zile si eu am avut si martori si tot mai facut dosar dar eu ca am depus plangere cu certificat mai mare mi trimis ca nu se confirma acuzatile mele .
Eu mam gandit sa trimit la judecatorie la politie si la parchiet .declaratia data de mine ,certificatu medico legal ,citanta trimisa de catre organu de politie si declaratia unui martor ca ia vazut cand au venit hotarati an bar sa ban bata si a sunat le 112.
71 vizualizari si nimeni nu raspunde !!!
Am sa incerc eu cu toate ca sunt consultant fiscal..
Daca sunteti in termem legal, aveti probe si sunteti sigur ca dreptatea este de partea dvs., angajati un avocat si deschideti actiune in justitie. Va dura, dar ...merita.
Plangere penala formulata la parchet in termen de 60 de zile! Incercati totusi sa o scrieti cat de cat corect gramatical si coerent ! Cu doar 8 zile de ingrijiri medicale s-ar puta sa ii dea NUP si amenda administrativa!
@bmyra63
Nu aveti de ce sa trimiteti ceva la judecatorie. Puteti face separat plangere penala impotriva agresorilor pt fapta respectiva la parchet, sa depuneti ce considerati dvs. la dosar.
Pt hartia pe care v-a trimis-o politistul acasa puteti sa faceti plangere cf. art. 275 Cod proc. pen., pe care o depuneti fie la parchet, fie la organul de cercetare penala ( politie), va fi inaintata procurorului oricum.
Am probleme cu politia locala
sunt agent paza la o discoteca si am fost amenintat cu cutitul de o persoana care a mai fost anchisa pentru omor am sunat politia locala care avenit dar nu a ... (vezi toată discuția)