Bună seara! Mama mea a moștenit un teren intravilan împrejmuit cu gard. Unul dintre vecini a intrat pe acest teren fără acordul ei ,a tăiat niște pomi fructiferi ducând lemnele mai groase și lăsând în urmă crengi subțiri și multă mizerie. Am luat legătura cu el și i-am spus să curețe mizeriile lăsate după el dacă tot a intrat abuziv avertizându-l cu o plângere la poliție. Dânsul a râs spunându-mi că este prieten cu poliția. Am mers și am făcut o plângere,iar după o lună m-au sunat cei de la secția de poliție încercând să mă convingă de faptul că nu a avut loc nici o infracțiune. Ce măsuri aș putea să iau? Cum aș putea să îmi fac dreptate? Dacă depun o plângere penală la parchet se rezolvă ceva?
Taiere nuc
skyboy2011
Buna ziua,vecinul meu din partea de Est are unu nuc la 30 de cm de hotar care imi produce umbra pe o suprafata mare din terenul meu.Care este calea legala pt ... (vezi toată discuția)
Tulburare posesie
vasilemb
Eu am gard pe proprietatea mea si bunicul mi-a spus ca atunci cand l-a construit a lasat 1 m din proprietate ca sa il poata repara si ca sa nu creasca pomi la ... (vezi toată discuția)