avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Mama mea a moștenit un teren intravilan ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Mama mea a moștenit un teren intravilan împrejmuit ...

Bună seara! Mama mea a moștenit un teren intravilan împrejmuit cu gard. Unul dintre vecini a intrat pe acest teren fără acordul ei ,a tăiat niște pomi fructiferi ducând lemnele mai groase și lăsând în urmă crengi subțiri și multă mizerie. Am luat legătura cu el și i-am spus să curețe mizeriile lăsate după el dacă tot a intrat abuziv avertizându-l cu o plângere la poliție. Dânsul a râs spunându-mi că este prieten cu poliția. Am mers și am făcut o plângere,iar după o lună m-au sunat cei de la secția de poliție încercând să mă convingă de faptul că nu a avut loc nici o infracțiune. Ce măsuri aș putea să iau? Cum aș putea să îmi fac dreptate? Dacă depun o plângere penală la parchet se rezolvă ceva?
Cel mai recent răspuns: sadrian , utilizator 15:57, 7 Decembrie 2023
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti plangere la parchet și împotriva polițistului.
Pe lângă faptul ca a întrat fără drept, este și distrugere și furt.
Ultima modificare: Duminică, 3 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator
Daca este prieten cu politia, apelati la un avocat. Poate avocatul nu este prieten cu organu' .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare posesie vasilemb vasilemb Eu am gard pe proprietatea mea si bunicul mi-a spus ca atunci cand l-a construit a lasat 1 m din proprietate ca sa il poata repara si ca sa nu creasca pomi la ... (vezi toată discuția)
Taiere nuc skyboy2011 skyboy2011 Buna ziua,vecinul meu din partea de Est are unu nuc la 30 de cm de hotar care imi produce umbra pe o suprafata mare din terenul meu.Care este calea legala pt ... (vezi toată discuția)
Am comis o infractiune? Mobius Mobius O sa intru direct in subiect si o sa caut sa nu va rapesc prea mult timp. Tatal meu are o gradina imprejmuita pe care detine titlu de proprietate. Tatal meu ... (vezi toată discuția)