avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nelamurire partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nelamurire partaj

Buna seara,

As avea o nelamurire legata de un partaj de bunuri (divortul este deja pronuntat).

Eu am locuit o perioada in apartament (bun comun) si folosit masina (bun comun), ambele fiind subiecte a doua credite ce sunt obiecte de partajare deasemenea. Am platit ratele singur in aceasta perioada.
Fosta sotie si-a insusit deja o parte din bunurile comune (cu acordul meu).

Intrebarea mea: folosind singur aceste 2 bunuri (si platind singur ratele aferente celor 2 credite prin care au fost achizionate), trebuie sa achit o suma fostei sotii in contul folosirii bunurilor?
Cineva mentiona, nu stiu cat de corect dpdv al legii, ca ar trebui sa platesc chirie.
Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Partaj datorii Crown Crown Redeschid acest subiect pentru ca nu am gasit un raspuns care sa imi raspunda la intrebarile mele si va rog pe aceasta cale sa ma sfatuiti. Sunt divortata de ... (vezi toată discuția)
Locuinta cu chirie anl si rata la credit cui revin la divort? Maria_Enache Maria_Enache Buna ziua. La multi ani si la cat multe procese castigate in noul an! Sunt in divort cu sotul meu, am cerut incredintarea celor 2 minori, pensie ... (vezi toată discuția)
Partaj credit consum cristidumitru cristidumitru Buna ziua! Deranjez in privinta unei situatii prin care trece o ruda. Sora mea a divortat acum 2 ani. La divort nu s-a solicitat partajul de catre niciuna ... (vezi toată discuția)