avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, M-am casatorit in Romania cu un cetatean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, M-am casatorit in Romania cu un cetatean australian ...

Buna ziua,
M-am casatorit in Romania cu un cetatean australian in 2010. Am divortat in Australia si am pastrat numele lui de familie. As dori sa declar divortul la serviciul de stare civila din Brasov dar am nevoie de o declaratie notarial a fostului sot ca pot pastra numele lui de familie.
Ma puteti ajuta va rog cu un model de declaratie pe care eu o sa o traduc in engleza.
Doresc sa fie exact ceea ce trebuie pentru ca nu vin des in tara.
Va multumesc anticipat,
Respectuos,
Roxana

Alte discuții în legătură

Fetita cu numele tatalui, pe certificatul de nastere sunt trecuta cu numele sotului dar pasaportul il am pe numele vechi - pot intra in romania cu ea fara probleme? roxita roxita sunt cetatean roman, rezident in australia.cand m-am casatorit mi-am schimbat numele in australia dar pasaportul e pe numele vechi X, iar pe certificatul de ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere strain Scorpionul Scorpionul Buna Ziua Doresc sa fac copilului meu certificat de nastere romanesc si nu prea stiu ce acte sunt necesare pt asta. Situatia sta c-am asa....Amandoi parintii ... (vezi toată discuția)
Acte necesare casatorie cetatean rus. masumzg masumzg Doresc si eu sa stiu ce acte sunt necesare pentru casatoria cu cetatean rus. Ea are si un copil, de care tatal nu a vrut sa stie nimic. Doresc sa stiu si ce ... (vezi toată discuția)