avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, As dori sa stiu daca ma pot pensiona ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, As dori sa stiu daca ma pot pensiona anticipat. Sunt ...

Buna ziua,
As dori sa stiu daca ma pot pensiona anticipat.
Sunt biolog cu 36 de ani de vechime in activitate, din care 11 ani si 8 luni (trecute in cartea de munca) am avut grupa a II a de munca.
Care ar fi conditiile de pensionare anticipata si ce acte ar trebui sa contina dosarul de pensionare, tinand cont ca am avut mai multe locuri de munca?
Multumesc foarte frumos! CM
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:33, 25 Februarie 2025
Luna si anul nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul varsta pentru pensie grupa 1 ruri ruri Subiect: calcul stagiu realizat pentru pensie 1.sant nascut in 09.06.1960 2. Perioada 29.07.1977-02.04.1989 am statut de angajat cu C.M. 3.Perioada ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare anticipata total sau partial IOANGILEA IOANGILEA Buna seara. Am si eu o intrebare. Sunt barbat, in luna iulie 2015 implinesc varsta de 56 de ani. Am vechime in campul muncii 36 de ani vechime din care 21 ... (vezi toată discuția)
Zilele de cm se scad din stagiul de cotizare ? lidia.iordan lidia.iordan Care este vechimea neântreruptă pentru a ma putea pensiona fără penalizare, având in vedere ca am lucrat in subteran timp de 28 ani si 7 luni ? Menționez ... (vezi toată discuția)