avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu de cotizare Am ieșit la pensie in baza legii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu de cotizare Am ieșit la pensie in baza legii 263/ 2010 ...

Stagiu de cotizare
Am ieșit la pensie in baza legii 263/ 2010 pensie la limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare. Am depus dosarul la sectorul 1 în data de 20 .08.2024 și în 29 noiembrie 2024 mi sa desfăcut cim pentru ca decizia a fost comunicata mie și angajatorului .
Am stat în decembrie acasă și pe 8 ianuarie m-am angajat în privat la o firma cu cim legal înregistrat la itm ( am verificat personal ) Ieri am primit primii bani salariu de la firma pe card.
Cand pot vedea acești bani ca stagiu de cotizare și pe seit CNPP dat fiind ca exista un decalaj ?
Adică când îmi va apărea pe contul meu de pe seit CNPP acest punctaj pe luna ianuarie?

Alte discuții în legătură

Condiții speciale de munca am lucrat condiții speciale și ... papacostas papacostas Condiții speciale de munca Am lucrat condiții speciale și grupa 1 de munca la unul și același angajator timp de 35 ani 7 luni . Am depus dosarul în ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare Legal Advisor Legal Advisor Până la ce vârstă pot lucra pensionarii de peste 70 de ani, în sectorul public, dacă aceștia au iesit la pensie anterior datei de 1 anunarie 2024? ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare - cumul salariu - pensie Legal Advisor Legal Advisor Pana la ce varsta pot continua activitatea (si sa primesc in continuare atat pensia, cat si salariul, cumulate), in baza actualului CIM, in Primarie? Mentionez ... (vezi toată discuția)