avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună dimineața! Am o întrebare va rog sa-mi ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună dimineața! Am o întrebare va rog sa-mi răspundeți...Pe ...

Bună dimineața!
Am o întrebare va rog sa-mi răspundeți...Pe 16 februarie aveam cununia civila și religioasa dar sa întâmplat un deces în familie și am anulat căsătoria.Doresc sa știu dacă analizele prenuptiale și taxa plătită la medicul de familie sunt valabile pt.luna iunie când am reprogramat s-au va trebui repetate ?!mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Astancai Pusa , utilizator 20:55, 25 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatele medicale prenupțiale sunt valabile 30 de zile de la data emiterii, deci vor trebui emise unele noi. Pentru taxă, vorbiți cu medicul de familie.
Mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programare cununie in weekend Corina271 Corina271 Buna ziua! As vrea sa ma jutati si pe mine daca puteti! Eu si cu prietenul meu as vrea sa ne cununam intr-un weekend. credeti ca se poate? Daca da,exista ... (vezi toată discuția)
Căsătoria in penitenciar Danudani Danudani Buna ziua am o întrebare concubinul meu este arestat și a făcut cerere pt cununie azi l-au dus la analizele prenuptiale eu când trebuie sa fac analizele ... (vezi toată discuția)
Acte cununie alonso_first_one alonso_first_one As dori sa stiu si eu ce acte imi trebuiesc la primarie pentru a face cununia civila.Amandoi suntem cetateni romani,si suntem la prima casatorie.Si as dori ... (vezi toată discuția)