avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Solicit daca se poate o informatie. Un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Solicit daca se poate o informatie. Un salariat, institutie ...

Buna ziua! Solicit daca se poate o informatie. Un salariat, institutie privata, in varsta de 60 de ani, barbat, posesor al unei pensii militare, poate beneficia si de o pensie in sistemul public de pensii??? In ce conditii, si daca conditiile speciale de care a beneficiat la pensia militara se mai iau in calcul pentru scaderea varstei standard si in sistemul publi? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:40, 25 Februarie 2025
Da, poate in condtiile legii nr.360/2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensie vladnicolae1955 vladnicolae1955 am lucrat 19 grupa 2,alte servicii 10 ani,3ani scoala militara,cind pot iesi la pensie? nascut 11.11.1955. (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala ispa ispa Buna seara si Hristos a Inviat, e vorba de sotul meu, si avem cateva intrebari la care am aprecia raspunsurile dvs. Gen: M Data nasterii: 06.12.1952 ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie AdrianG1954 AdrianG1954 Am 31 ani si 11 luni vechime si 4 ani si 9 luni grupa a II - a de munca. Sunt nascut in octombrie 1954. Cand pot sa ma pensionez, anticipat sau de drept? (vezi toată discuția)