avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pentru PFA cat se plateste CASS ptr 2024?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pentru PFA cat se plateste CASS ptr 2024?

Pentru PFA cu un venit anual brut de cca 24000 lei si cheltuieli deductibile cca 10000 lei cat se plateste CASS ptr 2024?Mentionez ca sunt si pensionar si am si un contract de munca de unde se opreste CASS .Multumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua am un pfa pe asistenta in brokeraj si vreau sa fac ... epifanie epifanie Buna ziua am un PFA pe asistenta in brokeraj si vreau sa fac Declaratia unica 2024 .Am venituri de cca 24000 lei si deductibile de cca 10000 lei .Cat CASS ... (vezi toată discuția)
Plati pentru pensionar de drept din anul 2020 si pfa servicii ssm Mircea Calin Mircea Calin Sunt pensionar de drept din anul 2020, si PFA servicii SSM, dar in 2024 am avut si contract de munca cu salarii brute de cca 28.000 lei(contributiile au fost ... (vezi toată discuția)
Asigurări de sănătate și pensie casaioana811 casaioana811 Buna seara Doresc sa imi fac o firmă in sistem real si as dorii sa stiu daca nu depășesc ca venit 24000 pe an sunt obligată să plătesc pensie si sanatate? (vezi toată discuția)