avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua!Tatăl meu a decedat în urma cu 2 luni,el ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua!Tatăl meu a decedat în urma cu 2 luni,el având și ...

Buna ziua!Tatăl meu a decedat în urma cu 2 luni,el având și un credit de nevoi personale.Firma de asigurări a respins dosarul de despăgubire din cauză că în analizele de la spital a reieșit că a fost consumator de alcool.As avea vrei șansă în instanță? mulțumesc

Alte discuții în legătură

Reclamatie asigurare de viata sorinpl sorinpl Buna ziua! As dori putin ajutor in privinta unei asigurari de viata. Tatal meu a facut un credit de nevoi personale la BCR in anul 2008, credit la care i s-a ... (vezi toată discuția)
Despagubire pentru credit de nevoi personale in caz de deces miruna50 miruna50 atal meu a decedat in urma cu cateva saptamani si avea doua credite pentru nevoi personale.Eu nu as vrea sa achit acele credite pt canu au fost facute de mine ... (vezi toată discuția)
Executare silita mostenitori Alexyia Alexyia Buna ziua. Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: In anul 2007 tatal meu a facut un credit de nevoi personale la Banca Romaneasca in valoare de 4500 Ron ... (vezi toată discuția)