Buna ziua!
As dori putin ajutor in privinta unei asigurari de viata.
Tatal meu a facut un credit de nevoi personale la BCR in anul 2008, credit la care i s-a facut o asigurare de viata la BCR Asigurari. In ianuarie 2013, tatal meu a decedat suferind de cancer. Dupa decesul tatalui meu, m-am prezentat la firma de asigurari cu actele necesare deschiderii dosarului de dauna. La deschiderea dosarului, mi s-a spus ca voi primi un raspuns in 30-45 de zile, raspuns pe care l-am asteptat zadarnic. Intre timp au inceput sa vina prin posta mai multe scrisori de la banca respectiva, dupa care am inceput sa primesc scrisori si de la o firma de recuperari, scrisori prin care mi se solicita sa efectuez plata ratelor. Dupa ce am primit scrisoarea de la firma de recuperari, am facut o sesizare la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor(CSA). Vazand ca ce de la CSA nu imi raspund, am facut o reclamatie si la OPC, reclamatie la care mi s-a dat un nr de inregistrare si la care inca astept un raspuns.
Azi am primit prin posta un raspuns de la CSA in care mi se spune ca dosarul a fost respins de cei de la asigurari pe motiv ca tatal meu a decedat din cauza consumului excesiv de alcool, ceea ce este total neadevarat.
Va rog foarte mult pe cei care se pricep in domeniul asta sa ma ajutati cu un sfat. Eu ma gandesc sa ii dau in judecata, dar sincer nu am mai avut niciodata probleme de genul asta si nu prea stiu cum as putea sa procedez.
Orice sfat este bine primit!
Va multumesc!
~ final discuție ~