avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am un contract de comodat eu si copilul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am un contract de comodat eu si copilul major ,incheiat ...

Buna ziua ,am un contract de comodat eu si copilul major ,incheiat intre mine si sotie,intre noi exista separatie de bunuri,accest contract este pentru un imobil detinut de sotie,ma confrunt cu urmatoarea problema,o matusa a sotiei are buletin facut pe accea adresa unde este imobilul,acolo am doresc impreuna cu copilul sa facem un coafor ,acum accea matusa doreste sa vina sa locuiasca acolo pretinzind ca are buletin,desi are proprietate,dar este din rautate din cauza unor divergente mai veghi in familie,Intrebare,sunt obligat sa o primesc in locuinta,pot merge personal sa cer anularea buletinului de la adresa locuintei,in baza contractului de comodat.Sotia nu se afla in tara,MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 19:26, 25 Februarie 2025
Anularea domiciliului o poate solicita doar proprietarul, sau o persoană imputernicita de acesta prin procura speciala , și doar dacă persoana nu locuiește efectiv la adresă.
Soția poate încerca o solicitare prin email, atașând copie de pe actul de proprietate și cartea sa de identitate, în unele localități se primesc cererile și așa.
Nu are nici un drept sa locuiasca acolo indiferent ca are buletinul la acea adresa , n-o primiti in casa sub nici o forma si mergeti imediat la evidenta populatiei sa-i anulati resedinta cu procura de la sotie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta comuna larry03 larry03 Speta : Un apartament este in proprietatea sotului, de dinainte de casatorie, sotia are domiciliul pe buletin la adresa respectiva, fiind luata in spatiu de ... (vezi toată discuția)
Abuz executor judecatoresc paula38 paula38 Buna ziua,problema mea este urmatoarea in luna ianuarie ,mama mea care are un drept e abitatie asupra imobilului meu proprietate personala dobandit de la ... (vezi toată discuția)
Buletin fara acordul meu paula38 paula38 Buna ziua ,sunt proprietara unui imobil dobiandit in urma unui contract de vanzare cumparare ,iar mama mea este trecuta in contract ca are dreptul sa locuiasca ... (vezi toată discuția)