avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua! Cunoasteti un site unde as putea gasi lista ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua! Cunoasteti un site unde as putea gasi lista operelor ...

Buna ziua!
Cunoasteti un site unde as putea gasi lista operelor literare iesite din protectie?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cod invalid tva desi sunt platitor ? doina-marieta doina-marieta Cum se poate sa fie invalid codul meu de tva , atat timp cat depun D300 , trimestrial , platesc trimestrial ? Mi-am verificat codul de tva pe ... (vezi toată discuția)
Drepturi ebook rl_lucian rl_lucian Buna ziua, Cu eforturi considerabile am reusit sa elaborez un ebook pe care as dori sa il comercializez prin intermediul internetului. Nu doresc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, presedintele asoc. de proprietari nu vrea sa remedieze ... Miki_Mihaela Miki_Mihaela Buna ziua, presedintele asoc. de proprietari nu vrea sa remedieze problemele ce tin de partile comune – coloana canal + apa. Cunoasteti avocati din ... (vezi toată discuția)