avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Daca fac un angajament de plată se poate sista ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Daca fac un angajament de plată se poate sista penalitățile?

Bună ziua. Am o întrbare pentru cunăscătorii de legislație financiară.
Dacă am o datorie de 45.000 lei (impozite și amenzi) la Direcția de taxe și impozite și fac un angajament de plată cu aceștia, se poate sista penalitățile?
Vă mulțumesc !
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Amenda sau impozit (ce trebuie platit mai intii?) kadet18 kadet18 buna ziua am fost la administratia financiara sa platesc impozitul pt locuinta si auto iar aici mi sa spus ca am de platit amenzi contraventionale pe care le ... (vezi toată discuția)
O amenda achitata....... o cerere de poprire a banilor dupa.... nyikon_17 nyikon_17 in noiembrie anul trecut am vrut sa imi vand autovehiculul propriu. nu am putut face acest lucru pana in momentul in care nu eram pe zero la financiar. toate ... (vezi toată discuția)
Condiționare carte identitate de plata amenzilor Francesco20 Francesco20 Bună seara! As dori si eu sa ma lămurească cineva cu următoarea situatie: am câteva amenzi neachitate din anul 2011 emise de Ratb, astăzi am fost sa îmi ... (vezi toată discuția)